Sähköinen julkaisu (ePub)

Nopea teknologian kehitys on tuonut kustantajille uusia tapoja julkaista materiaalia. Sähköinen kirja on ollut ulkomailla jo jonkin aikaa ja on yleistymässä Suomessakin. Emme usko, että sähköinen kirja syrjäyttää painettua kirjaa, mutta tarjoaa sille oivan vaihtoehdon ja mahdollistaa uudenlaisen lukukokemuksen. Lisäksi se tavoittaa uusia asiakkuuksia.

Alkukeväästä alkanut kehitystyömme kantaa nyt hedelmää. Voimme tarjota asiakkaillemme normaalien toimintojemme lisäksi sähköisiä kirjoja ePub-muodossa. Olemme kehittäneet omia työnkulkua helpottavia sovelluksia, joilla saavutetaan nopea työn läpimeno ja laadukas lopputuote.

ePub on sähköisten kirjojen ja muiden julkaisujen tallennukseen käytetty tiedostomuoto, jonka kehitti International Digital Publishing Forum (IDPF). ePub on avoin tiedostomuoto, joka on tarkoitettu laitteisto- ja ohjelmistoriippumattomaksi.

NotePad muuttaa asiakkaan PDF, QuarkXpress tai Indesign -tiedostot ePub muotoon noudattaen IDPF-standardeja.

Työnkulku:

Automatisointi nopeuttaa toteutusta ja mahdollistaa suuretkin volyymit. Lisäksi se tuo kustannussäästöjä mikä näkyy suoraan tuotteen hinnassa.

HUOM! Myös saavutettavat PDF ja ePub 3 -tiedostot.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.


[Etusivu] [Palvelut] [Painopinta] [Tee siitä kirja!] [ePub] [Yritys] [Yhteystiedot] [Lisat]

NotePad Logo

Hämeenniementie 22
43100 Saarijärvi
Puh. 050 3454 605

Etusivu
Palvelut
PainoPinta
Kirja
ePub
Yritys
Yhteystiedot
Lisat

Sitemap

07.06.2022